Gartlc Seznam forumov Gartlc
Forum o vzgoji, negi, razpoznavanju in izmenjavi rastlin, sodelovanju z naravo ter druženju ljubiteljev vrtnarjenja
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Tabasco

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Gartlc Seznam forumov -> Recepti
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Plamenka



Pridružen/-a: 31.05. 2013, 09:45
Prispevkov: 11054
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 28 Jul 2013 18:41    Naslov sporočila: Tabasco Odgovori s citatom

Bobolino sem obljubila recept za Tabasco. Prvič sem ga lani naredila po tem receptu:
http://okusno.je/recept/domaci-tabasko

Enkrat sem ga naredila s korenjem. Recept je dal Polarbear. Mogoče bi ga objavil tudi na tem forumu?
Enkrat pa sem v mešanico dala še tomatile in se mi zdi, da je bil še najboljši okus.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gun



Pridružen/-a: 26.02. 2014, 18:59
Prispevkov: 139
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: 22 Mar 2014 12:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali je kdo probal že tale recept.
Rabil bi malo več informacij. Kako tabasco hranimo in " zapremo v stekleničke" . Rok trajanja ter kje ga hraniti.
Preden ga damo v hladilnik kako ga zapreti v kozarčke da se ne pokvari itd.

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bicikel



Pridružen/-a: 06.06. 2013, 21:57
Prispevkov: 2107
Kraj: Nauportus

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 2014 16:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz se že nekaj časa sprašujem kje najti ustrezne stekleničke. Saj, prav posebej se tudi nisem trudil, priznam. Tabasco se mi po drugi fazi izdelave "paca" že kar nekaj mesecev v kozarcu v hladiniku. Embarassed Embarassed Embarassed
Izgleda, da je dobro zaprto in ne kaže znakov plesni. Je pa seveda že skrajni čas, da naredim kaj za naprej. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gun



Pridružen/-a: 26.02. 2014, 18:59
Prispevkov: 139
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 2014 17:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Bicikel a lahko prosim napišeš tvvoj postopek kako si ga naredil?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bicikel



Pridružen/-a: 06.06. 2013, 21:57
Prispevkov: 2107
Kraj: Nauportus

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 2014 20:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako nekako kot piše na povezavi, ki jo je objavila Plamenka, s tem, da ni dokončano. Torej manjka 3. korak.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Gringo



Pridružen/-a: 12.06. 2013, 06:38
Prispevkov: 285
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: 25 Mar 2014 11:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tam piše sveže čilije. Mislite, da bi šlo s zmrznjenimi iz prejšnje sezone?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bicikel



Pridružen/-a: 06.06. 2013, 21:57
Prispevkov: 2107
Kraj: Nauportus

PrispevekObjavljeno: 25 Mar 2014 12:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po moje bi šlo, le s to razliko, da bi kis že vrel, čilije bi sproti rezal in metal v kis. Tako kot pri kuhanju jedi iz zmrznjenih paprik se mi zdi bolje, da gredo v kuho neodmrznjeni.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nauta



Pridružen/-a: 15.02. 2014, 02:53
Prispevkov: 273
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 04 Okt 2014 21:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vem, da je verjetno malo pozno, vse vrste kozarcev in steklenic kupujem v trgovini Stenko, Štuha 3, Trzin.
Imajo skoraj vse kar si srce poželi, tudi cene so ugodne.
Lp Nauta
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Gartlc Seznam forumov -> Recepti
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.