|
Gartlc Forum o vzgoji, negi, razpoznavanju in izmenjavi rastlin, sodelovanju z naravo ter druženju ljubiteljev vrtnarjenja
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Melona
Pridružen/-a: 28.03. 2014, 17:10 Prispevkov: 4557 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: 19 Jul 2016 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
Brbr, hvala, da si spomnila ! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
juglans
Pridružen/-a: 01.07. 2013, 15:19 Prispevkov: 3400 Kraj: Ribiška vas, ob Savi
|
Objavljeno: 19 Jul 2016 22:27 Naslov sporočila: |
|
|
Je zanič kot tajfelj.
Ne hvala! Bom raje malo manj papal ali karkoli že, samo da je ne bo potrebno ... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
figula
Pridružen/-a: 23.06. 2014, 21:26 Prispevkov: 3112 Kraj: MS
|
Objavljeno: 19 Jul 2016 22:59 Naslov sporočila: |
|
|
brbr, sem dovolj hitra, jaz bi prosila za eno stekleničko.
Juglans, jo tudi tebi priporočam. Naravni antibiotik, ki ga pripravi brbr, preverjeno NI zanič kot fartelj |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 20 Jul 2016 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
Figula, nisi prepozna . Kako je lahko stvar, ki je narejena iz eht žganja in česna zanič -saj je vendar žganje dobro, česen pa tudi, a ne. _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
juglans
Pridružen/-a: 01.07. 2013, 15:19 Prispevkov: 3400 Kraj: Ribiška vas, ob Savi
|
Objavljeno: 20 Jul 2016 15:11 Naslov sporočila: |
|
|
Ali govorimo o enaki zadevi? Kako ni zanič, šnopc pa česen, ueeeek, .... bežim, me kar stresa, .... uhh.
Ti dve stvari sta enako nekompatibilni, kot recimo čebulna torta. Jezuskristus, če ni čebulo riniti v torto smrtni greh pa nič ne maram. Isto je s česnom v šnopcu.
Naj vam koristi, magari še tisto zdraven, čemur se sam odpovedujem.
Saj razumete šaljivost resnega komentarja. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
MARIJAV
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 21:47 Prispevkov: 1897 Kraj: PONIKVA
|
Objavljeno: 20 Jul 2016 21:37 Naslov sporočila: |
|
|
Hi, Juglans, saj česnovo tinkturo se ne pije po štamperlih ampak po kapljicah. Ga ni boljšega zdravila za holesterol v red spravit kot ta tinktura! Pa saj veš, da zdravila običajno niso okusna. _________________ Živeti na podeželju je najlepše! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
metuljc
Pridružen/-a: 01.06. 2013, 13:30 Prispevkov: 9547 Kraj: Rimske Toplice, okoli 240 mnm
|
Objavljeno: 20 Jul 2016 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
Brbr, se lahko še jaz pritaknem? Poplačam s čim drugim................ |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 21 Jul 2016 06:45 Naslov sporočila: |
|
|
matuljc, te imam v mislih...
Roko na srce, okus res ni božanski, odvraten pa tudi ne. In tistih 10-15 kapljic, ki se jih použije naenkrat, tudi ni kakšna velika doza. _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
muha
Pridružen/-a: 31.05. 2013, 10:30 Prispevkov: 19309 Kraj: Medvode-okolica 420 m nv
|
Objavljeno: 30 Jul 2016 19:52 Naslov sporočila: |
|
|
brbr: lahko dam česen, ki je komaj pobran, ali je bolje, da se nekaj dni suši?
Nosiš steklenico ponoči noter, ali jo v tem toplem vremenu pustiš kar zunaj? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 31 Jul 2016 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem naredila iz svežega česna. Steklenico puščam čez noč zunaj. _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
muha
Pridružen/-a: 31.05. 2013, 10:30 Prispevkov: 19309 Kraj: Medvode-okolica 420 m nv
|
Objavljeno: 31 Jul 2016 13:23 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala! Še danes ga bom nastavila. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 01 Avg 2016 17:35 Naslov sporočila: |
|
|
Muha, ni dvoma, da ti uspe in upam, da ti bo čez leto dobro služil (seveda ti pa želim, da ga sploh ne boš potrebovala) _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 13 Jul 2017 12:22 Naslov sporočila: |
|
|
Leto je naokoli.... Pravi čas, da pomislimo na bakterije, viruse in druge nepridiprave. _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
muha
Pridružen/-a: 31.05. 2013, 10:30 Prispevkov: 19309 Kraj: Medvode-okolica 420 m nv
|
Objavljeno: 26 Jul 2020 19:44 Naslov sporočila: |
|
|
Spet je čas za tinkturo.
Najbrž je dobro, da se pobran česen dodobra posuši, preden ga uporabimo? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brbr
Pridružen/-a: 06.06. 2013, 12:30 Prispevkov: 8002 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 28 Jul 2020 13:41 Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj misliš, da bi se moral posušiti? Jaz mislim, da ni potrebno. Če se bojiš, da bo koncentracija preslaba, dodaj kakšen česen več.
Za prirpavo bodo zdaj ravno pravšnje temperature. _________________ naredimo svet lepši |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|